Animaties

Bedrijven in verschillende sectoren zetten animatie in bij online advertenties, webcontent  klant onboarding en sociale media. Animatie is veelzijdig in te zetten en past bij elk bedrijf. Het geeft je productdemonstratie, service of je merkpresentatie echt een boost!

FocusOn heeft een professioneel team dat gespecialiseerd is in het maken van diverse animaties. Wij zijn in het bezit van de beste software en apparatuur om jouw boodschap duidelijk tot leven te blazen!

  Een sterke boodschap overbrengen:

  Een explanimation of te wel een uitlegvideo is een marketing video van tussen de 30 en 120 seconden lang. Het gebruik van animatie stelt bedrijven in staat om hun service, product of bedrijfsconcept in een onderscheidende manier over te brengen aan hun doelgroep. Ook vergroot je hiermee de klantbetrokkenheid door middel van het gebruiken van persoonlijke illustraties of branding van het betreffende bedrijf. Zo komt jouw boodschap ècht over. Met een explanimation maak je verbinding met je doelgroep op emotioneel niveau. Daarbij wordt complexe informatie visueel begrijpelijk gemaakt.

  Contactgegevens

  Laan van Kronenburg 14
  Amstelveen Nederland
  Tel: +31652716223