Wat is

animatie

Bij FocusOn combineren we dynamische animaties en verfijnde motion graphics om overtuigende visuele content te leveren voor klantwerving, online reclame en website-inhoud. Deze visuele tools zijn essentieel om je merk te promoten, een ingewikkeld concept helder over te brengen of de betrokkenheid van je doelgroep te verhogen. Ons ervaren team zorgt voor op maat gemaakte oplossingen die jouw boodschap duidelijk en effectief communiceert, aanspreekt bij je doelgroep en je online zichtbaarheid versterkt.

Motion graphics

Motion graphics

We creëren op maat gemaakte motion graphics die gebruik maken van strakke vormen, iconen en duidelijke teksten. Deze stijl oogt professioneel en wordt vaak ingezet in de zakelijke wereld. Onze motion graphics zijn niet alleen uitermate geschikt om complexe processen, informatiestructuren en datasystemen helder en visueel aantrekkelijk te presenteren, maar bieden ook krachtige mogelijkheden voor online advertenties en marketingcampagnes.

Geef je animatie karakter

Geef je animatie karakter

2D karakteranimaties brengen verhalen op een unieke manier tot leven. Door het gebruik van aansprekende karakters kunnen emoties, gevoelens en associaties effectief worden overgebracht naar je doelgroep. Ze vereenvoudigen complexe boodschappen en faciliteren een persoonlijke interactie, wat bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen. Bij FocusOn combineren we creativiteit en techniek om je boodschap via 2D karakteranimaties helder en boeiend te communiceren.

Animatie op maat

Animatie op maat

We  bieden unieke, op maat gemaakte animaties die jouw merkidentiteit versterken. Of je nu een specifieke branding stijl wenst of een mascotte wilt integreren, wij leveren visuele content die opvalt. Deze animaties zijn perfect voor online advertenties, promotiemateriaal en social media, allemaal afgestemd op jouw zakelijke doelstellingen en doelgroep.

Uitgelichte

Animaties

  Zo werken wij samen

  Script

  Breakdown

  Stijl

  Storyboard

  Animatie

  Feedback

  01.

  Het script wordt doorgaans geschreven door de klant gezien zij de expert zijn in het betreffende onderwerp. Echter; FocusOn kan advies geven, of het script (her)schrijven zodat dit beter geschikt is voor animatie. 

  02.

  Wanneer je helemaal tevreden bent over het script gaan we aan de slag met het visuele concept van je animatie.We beginnen bij de kern van het verhaal en bedenken we hoe deze elementen te verbeelden zijn. 

  03.

  Jouw animatie verdient natuurlijk een unieke stijl en in deze fase van de workflow gaan we op zoek naar de stijl die het beste die bij het merk, dienst of product past. 

  04.

  Het visuele concept staat en we weten wat er in beeld gaat komen. Alles kan nu gevisualiseerd worden. De platte teksten worden omgezet naar prachtige illustraties die goed aansluiten bij jouw huisstijl.

  05.

  Dit is het moment dat alles echt tot leven gaat komen! De illustraties worden op de voice-over geplaatst en alles gaat bewegen. Iedere animatie is uniek dus dit proces wordt geheel handmatig gedaan.

  06.

  Het kan zijn dat er toch nog een paar dingetjes anders moeten om zo aan je eisen en business goals te voldoen. De basis prijs van de animatie bevat enkel één revisie mogelijkheid.

  Contactgegevens

  Stroombaan 4
  Amstelveen Nederland
  Tel: +31652716223