Terug naar overzicht

INFORMATIE VIDEO

Een informatie video wordt gebruikt om informatie over te brengen en is relevant voor zowel interne als externe communicatie. Door boeiende informatie te presenteren in een overtuigend verhaal via een informatieve video, creëer je de juiste beleving en betrokkenheid om de informatie effectief over te brengen naar je doelgroep. Het is dan ook de ideale methode om complexe boodschappen helder te communiceren.

Uitgelichte

projecten

  Informatie video

  laten maken?

  FocusOn combineert expertise met passie in het creëren van informatie video’s. Of het nu gaat om een uitleg over nieuwe regelgeving, het introduceren van een vernieuwd beleid of het delen van belangrijke ontwikkelingen binnen een gemeente of school, met een video bereik je jouw doelgroep direct en effectief. Voordat we een project starten, duiken we diep in de essentie. We luisteren naar jouw wensen, adviseren over de beste aanpak en zorgen voor een productie die naadloos aansluit bij jouw doelstellingen. Maak het verschil met een professionele informatie video bij FocusOn.

  educatie

  Biedt heldere en beknopte informatie op een toegankelijke en visuele manier voor begrip en effectief leren.

  bereikbaarheid

  Eenvoudig te delen en te bekijken op verschillende platforms, waardoor een nog groter en diverser publiek wordt bereikt.

  connectie

  Interviews binnen de video scheppen een menselijke connectie, waardoor de informatie betrouwbaarder en relaterend overkomt.

  toegankelijk

  Combineert feiten met persoonlijke ervaringen, waardoor een breder publiek wordt aangesproken en de content toegankelijker wordt.

  Zo werken wij samen

  01.

  meeting

  02.

  Pre-Productie

  03.

  filmen

  04.

  montage

  05.

  oplevering

  06.

  feedback

  100+ bedrijven kozen voor FocusOn

  Wat kost een

  Informatie video?

  De prijs van een informatie video is afhankelijk van diverse factoren: de lengte van de video, de complexiteit van het onderwerp, het soort visuals dat je wenst, en eventuele extra’s zoals professionele voice-overs of geavanceerde animaties. Bij FocusOn bieden we diverse prijsopties aan, zodat er voor elk budget een passende oplossing is. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten en werken daarom nauw met je samen om een offerte op maat te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en krijg je de beste waarde voor je investering. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Gerelateerde

  Diensten

  Contactgegevens

  Stroombaan 4
  Amstelveen Nederland
  Tel: +31652716223