Terug naar overzicht

PROMOTIEVIDEO

In het digitale tijdperk zetten promotievideo’s jouw merk of product in de spotlight. Bij FocusOn combineren we storytelling en technische expertise voor effectieve video’s die aansporen tot actie. Of het nu gaat om een productlancering of evenement, onze video’s versterken jouw online zichtbaarheid en maken impact op platforms als social media en websites.

Uitgelichte

projecten

  Promotievideo

  laten maken?

  Een krachtige promotievideo kan het verschil maken in de competitieve online wereld. Of je nu de unieke eigenschappen van een nieuw product wilt belichten, een evenement wilt aankondigen of simpelweg de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, FocusOn staat voor je klaar. Met een scherp oog voor detail, een diepgaand begrip van jouw doelgroep en de nieuwste technologieën, maken we video’s die niet alleen opvallen, maar ook converteren. Laat je inspireren door ons portfolio en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen omzetten in een overtuigende promotievideo.

  Hoger Engagement

  Bewegende beelden en geluid zijn vaak boeiender dan geschreven tekst of stilstaande beelden, dit levert meer reactie.

  reputatie

  Een hoogwaardige video kan een bedrijf of organisatie een professioneel imago geven, waardoor betrouwbaarheid en expertise worden benadrukt.

  Interesse wekken

  Visuele en verhalende elementen vangen snel de aandacht, versterken de boodschap en houden de kijkers geïnteresseerd.

  conversiebooster

  Promotievideo’s kunnen producten of diensten op een aantrekkelijke manier presenteren, wat kan leiden tot hogere conversieratio’s.

  Zo werken wij samen

  01.

  meeting

  02.

  Pre-Productie

  03.

  filmen

  04.

  montage

  05.

  oplevering

  06.

  feedback

  100+ bedrijven kozen voor FocusOn

  Wat kost een

  Promotievideo?

  Het budget voor een promotievideo is afhankelijk van factoren zoals video-duur, productiestijl, opname-uren en specifieke klantwensen. Bij FocusOn zijn we expert in videoproductie en begrijpen we dat elk merk en bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we diverse prijscategorieën, van budgetvriendelijke videoproducties tot high-end video-oplossingen. Ongeacht je budget, streven we ernaar kwalitatieve promotievideo’s te leveren die jouw merk optimaal vertegenwoordigen. Voor een gedetailleerd kostenoverzicht en advies op maat, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

  Gerelateerde

  Diensten

  Contactgegevens

  Stroombaan 4
  Amstelveen Nederland
  Tel: +31652716223