Impactvolle Promotievideo op Maat Gemaakt

In het digitale tijdperk zetten promotievideo’s jouw merk of product in de spotlight. Bij FocusOn combineren we storytelling en technische expertise voor effectieve video’s die aansporen tot actie. Of het nu gaat om een productlancering of evenement, onze video’s versterken jouw online zichtbaarheid en maken impact op platforms als social media en websites.

Uitgelichte

Projecten

50+ bedrijven kozen voor FocusOn

Promotievideo laten maken? Wij brengen Jouw Verhaal tot Leven

Een krachtige promotievideo kan het verschil maken in de competitieve online wereld. Of je nu de unieke eigenschappen van een nieuw product wilt belichten, een evenement wilt aankondigen of simpelweg de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, FocusOn staat voor je klaar. Met een scherp oog voor detail, een diepgaand begrip van jouw doelgroep en de nieuwste technologieën, maken we video’s die niet alleen opvallen, maar ook converteren. Laat je inspireren door ons portfolio en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen omzetten in een overtuigende promotievideo.

Hoger Engagement

Bewegende beelden en geluid zijn vaak boeiender dan geschreven tekst of stilstaande beelden, dit levert meer reactie.

Reputatie

Een hoogwaardige video kan een bedrijf of organisatie een professioneel imago geven, waardoor betrouwbaarheid en expertise worden benadrukt.

Interesse wekken

Visuele en verhalende elementen vangen snel de aandacht, versterken de boodschap en houden de kijkers geïnteresseerd.

Conversiebooster

Promotievideo’s kunnen producten of diensten op een aantrekkelijke manier presenteren, wat kan leiden tot hogere conversieratio’s.

Zo werken wij samen

meeting

Pre-Productie

Productie

Post-Productie

Oplevering

Feedback

01.

De hoeveelheid voorbereidingswerk varieert per project. Daarom is het belangrijk om de doelstellingen en wensen van jou in kaart te brengen. Samen kijken we hoe we tot één of meerdere mooie eindproducten komen.

02.

Hier worden alle werkzaamheden omtrent de voorbereiding uitgevoerd. Het gehele proces wordt hier concreet gemaakt, en we zorgen ervoor dat we op één lijn zitten. Zo kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan.

03.

Wij zorgen dat de juiste crew met de juiste vaardigheden op locatie aanwezig is om de beelden op te nemen. De grootte van de crew varieert afhankelijk van de specifieke wensen van de opdracht.

04.

De tijdsduur van de montage varieert per project en de vereiste post-productie-technieken zoals sounddesign, colorgrading, en storytelling. Na oplevering zijn meerdere correctierondes altijd mogelijk.

05.

Zodra de montage en post-productie voltooid zijn, leveren wij het eindproduct in het gewenste formaat. We zorgen voor een soepele overdracht waarbij alle details naar tevredenheid zijn verwerkt.

06.

We bieden altijd de mogelijkheid om feedback te geven op het resultaat, zodat we eventuele opmerkingen kunnen verwerken en een resultaat kunnen leveren waar beide partijen enthousiast over zijn.

Promotievideo, een Krachtig Hulpmiddel voor Alle Bedrijfssectoren

Promotievideo’s zijn een veelzijdig en krachtig marketinginstrument dat door een breed scala aan bedrijven benut kan worden, van kleine MKB’s tot grote multinationals. In de detailhandel kunnen promotievideo’s producten op een dynamische manier presenteren, terwijl startups ze kunnen gebruiken om merkbewustzijn te creëren. Servicegerichte sectoren zoals horeca of consultancy kunnen hun persoonlijke aanpak benadrukken. Zelfs non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen kunnen promotievideo’s gebruiken om hun boodschap kracht bij te zetten. Kortom, elke sector kan de voordelen van een goed geproduceerde promotievideo benutten om hun zichtbaarheid te vergroten, engagement te stimuleren en uiteindelijk hun doelgroep effectief te bereiken.

Veelgestelde Vragen

Een effectieve promotievideo creëert impact door een combinatie van visueel aantrekkelijke beelden, een duidelijk en beknopt merkverhaal, en een sterke call-to-action. Bij FocusOn richten we ons op het creëren van promotievideo’s die jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie, gebruikmakend van de nieuwste technologieën in videoproductie.

Een promotievideo laten maken is essentieel voor effectieve marketing. Het verhoogt jouw online zichtbaarheid, verbetert merkbekendheid en stimuleert betrokkenheid. Bij FocusOn creëren we video’s die jouw boodschap op een creatieve en overtuigende manier overbrengen, waardoor jij je onderscheidt van de concurrentie en een blijvende indruk maakt op jouw doelgroep.

De prijs van een promotievideo bij FocusOn is afhankelijk van vele factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van het project en eventuele speciale vereisten. De prijs kan variëren van honderden tot duizenden euro’s. Wij bieden een transparant prijsmodel dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.

Bij FocusOn nemen we meestal het volledige project van een promotievideo voor onze rekening, met geplande feedbackmomenten om aan jouw wensen te voldoen. Voor een soepele start is het belangrijk dat je ons voorziet van essentiële merkelementen zoals je logo, , achtergrond informatie, lettertypen, en kleurcodes. Documenten zoals deze kunnen eenvoudig worden gedeeld via WeTransfer. Dit zorgt ervoor dat de promotievideo naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en versterkt de online marketing en merkconsistentie.

De productietijd van een professionele promotievideo bij FocusOn kan variëren. We nemen de tijd om jouw merk te begrijpen, een creatief concept te ontwikkelen, en kwalitatieve opnames te maken. Ons doel is om binnen een haalbaar tijdsbestek een promotievideo van topkwaliteit te leveren die jouw verwachtingen overtreft.

Het kiezen van het beste platform voor jouw promotievideo hangt af van je doelgroep en specifieke marketingdoelen. Sociale media platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok bieden uitstekende mogelijkheden om een divers en breed publiek te bereiken. YouTube is ideaal voor langere, informatieve video’s. Je eigen website biedt een platform voor diepgaande merkpromotie. Wij begrijpen het belang van platform-specifieke content. Onze video’s worden geoptimaliseerd voor diverse platforms, waaronder sociale media, YouTube, en jouw website, om maximale betrokkenheid en effectiviteit te garanderen.

Gerelateerde

Diensten