Terug naar overzicht

AFTERMOVIE

Een aftermovie is de ideale manier om de energie, sfeer en hoogtepunten van een evenement vast te leggen. Het laat niet alleen zien wat er gebeurde, maar ook hoe het voelde. Wil je een professionele aftermovie laten maken die de essentie van jouw evenement vastlegt? Bij FocusOn begrijpen we de kracht van deze herbeleving en helpen we je graag om jouw evenement onvergetelijk te maken, keer op keer.

Uitgelichte

projecten

  Aftermovie

  laten maken?

  Als je met FocusOn kiest voor een aftermovie, kies je voor meer dan alleen een samenvatting van jouw evenement. Ons team van professionals duikt diep in de essentie van jouw evenement, vangt de meest oprechte emoties en verpakt dit alles in een visueel verbluffende video. Onze aanpak is persoonlijk; we willen de unieke sfeer en het karakter van jouw evenement, of het nu een festival, bedrijfsfeest, bruiloft, congres of productlancering is, volledig tot zijn recht laten komen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om onze fotografie diensten te combineren met de aftermovie. Zo kun je bij één evenement én bij één partij zowel topkwaliteit video als fotografie inzetten.

  Herbeleving

  Het stelt deelnemers in staat om leuke momenten te herbeleven. Het creëert een gevoel van nostalgie en verbondenheid.

  Promotie

  Een aftermovie kan worden gebruikt als krachtig promotiemiddel voor toekomstige evenementen of activiteiten.

  ENGAGEMENT

  Het delen van een aftermovie op online platforms vergroot de zichtbaarheid van het evenement en trekt meer publiek aan.

  sponsors

  Een aftermovie kan sponsors en partners benadrukken, wat relaties kan versterken en samenwerkingen kan bevorderen.

  Zo werken wij samen

  01.

  meeting

  02.

  Pre-Productie

  03.

  filmen

  04.

  montage

  05.

  oplevering

  06.

  feedback

  100+ bedrijven kozen voor FocusOn

  Waarom een

  Aftermovie?

  Een aftermovie gaat verder dan alleen een terugblik; het is een krachtig promotiemiddel voor toekomstige evenementen en helpt bij het versterken van je merkidentiteit. Kijkers krijgen een authentiek beeld van de ervaring die je biedt. Bovendien kunnen diegenen die erbij waren het evenement herbeleven, terwijl degenen die het gemist hebben een duidelijk beeld krijgen van wat ze de volgende keer kunnen verwachten. Bij FocusOn geloven we dat elke aftermovie een kans is om een blijvende indruk te maken en de band met je publiek te versterken.

  Gerelateerde

  Diensten

  Contactgegevens

  Stroombaan 4
  Amstelveen Nederland
  Tel: +31652716223