Prijzen

Kies de Productie Die Past bij Jouw Budget

Bij FocusOn beschouwen we elk product als maatwerk. Of je nu een High-End productie, een strakke maar efficiënte oplossing, of een betaalbare productie wenst, wij bieden verschillende prijsopties die aansluiten op jouw behoeften. Ons doel is om elke klant een waardevolle ervaring te bieden waarmee ze hun verhaal op een boeiende manier kunnen vertellen. Daarom hebben we onze prijzen onderverdeeld in drie categorieën, zodat we kunnen voldoen aan de wensen en het budget van iedere klant.

Onze

Prijscategorieën

High-end

Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit en een productie van topklasse, is onze High-End categorie precies wat je nodig hebt. We maken gebruik van de beste apparatuur en top-notch professionals om je project tot een meesterwerk te maken.

Lean & Mean

Onze Lean & Mean categorie biedt een geweldige balans tussen kwaliteit- en kostenefficiëntie. Met strakke productieprocessen en een scherp oog voor detail, zorgen we voor prachtige content die je boodschap effectief overbrengt.

Budget Brilliance

We begrijpen dat voor sommigen de  kwaliteit niet altijd de prioriteit is en dat eenvoudige en betaalbare oplossingen net zo waardevol kunnen zijn. Daarom bieden we simpele, maar toch effectieve opties tegen een strak budget.

100+ bedrijven kozen voor FocusOn

Er zit een persoon in een fotostudio

Voor Elk Bedrijf een Passend Plan

Bij FocusOn begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen behoeften heeft. FocusOn bied op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op jouw specifieke wensen en budget. Onze diensten in videografie, fotografie, motion grahpics en branding zijn flexibel en veelzijdig, ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw doelstellingen. Wij nemen de tijd om je merk, doelen en financiële mogelijkheden te begrijpen en ontwikkelen een passend plan dat jouw verwachtingen overtreft, ongeacht de omvang of het budget van je project.

Maatwerk

We bieden oplossingen die afgestemd zijn op de unieke behoeften van elk bedrijf, voor een persoonlijke touch aan elk project.

Prijsklassen

Onze prijscategorieën zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende budgetten, zodat elk bedrijf een passende optie heeft.

Samenwerking

Onze aanpak zorgt voor transparante communicatie en een vloeiende samenwerking gedurende het hele proces.

Resultaat

Ons doel is om het gewenste resultaat te bereiken en waarde toe te voegen aan elk bedrijf dat met ons samenwerkt.

Veelgestelde Vragen

Absoluut, FocusOn biedt de flexibiliteit om diensten uit verschillende prijscategorieën te combineren. Dit zorgt ervoor dat je een persoonlijk pakket krijgt dat past bij de diversiteit van je projectbehoeften. Het combineren van diensten raden wij juist aan! Zo bespaar je uiteindelijk op uren en haal je het meeste uit je investering. 

Voor een nauwkeurige prijsschatting kun je contact opnemen met FocusOn. We bespreken jouw projectvereisten en bieden een offerte op maat op basis van onze diverse prijscategorieën.

De keuze hangt af van je projectvereisten en budget. We raden aan om contact met ons op te nemen voor een consultatie, waarbij we je kunnen adviseren over de beste optie voor jouw specifieke behoeften.

De High-end categorie bij FocusOn staat voor uitzonderlijke kwaliteit in videoproductie, fotografie, branding en motion graphics. Deze premium optie is ideaal voor grote bedrijven of complexe projecten waarbij alleen het beste acceptabel is. We zetten geavanceerde apparatuur en ervaren professionals in om je project naar een hoger niveau te tillen. Deze optie is ideaal voor klanten die een premium niveau van professionaliteit en verfijning zoeken in hun projecten.

nze Lean & Mean optie is de perfecte balans tussen kwaliteit en budget. Gericht op middelgrote bedrijven en projecten, biedt het efficiënte productieprocessen zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindresultaat. Deze categorie is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar professionele resultaten tegen een betaalbare prijs.

Absoluut, Budget Brilliance is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven of start-ups die op zoek zijn naar kosteneffectieve, maar toch impactvolle visuele oplossingen. Deze categorie biedt betaalbare opties zonder de essentiële kwaliteit van jouw bedrijf te verliezen.