Informatie

Prijzen

Bij FocusOn beschouwen we elk product als maatwerk. Of je nu een High-End productie, een strakke maar efficiënte oplossing, of een betaalbare productie wenst, wij bieden verschillende prijsopties die aansluiten op jouw behoeften. Ons doel is om elke klant een waardevolle ervaring te bieden waarmee ze hun verhaal op een boeiende manier kunnen vertellen. Daarom hebben we onze prijzen onderverdeeld in drie categorieën, zodat we kunnen voldoen aan de wensen en het budget van iedere klant.

Onze

Prijscategorieën

High-end

Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit en een productie van topklasse, is onze High-End categorie precies wat je nodig hebt. We maken gebruik van de beste apparatuur en top-notch professionals om je project tot een meesterwerk te maken.

Lean & Mean

Onze Lean & Mean categorie biedt een geweldige balans tussen kwaliteit- en kostenefficiëntie. Met strakke productieprocessen en een scherp oog voor detail, zorgen we voor prachtige content die je boodschap effectief overbrengt.

Budget Brilliance

We begrijpen dat voor sommigen de  kwaliteit niet altijd de prioriteit is en dat eenvoudige en betaalbare oplossingen net zo waardevol kunnen zijn. Daarom bieden we simpele, maar toch effectieve opties tegen een strak budget.

100+ bedrijven kozen voor FocusOn

Elk bedrijf een passend Plan

Bij FocusOn geloven we dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze missie is om jouw merk tot leven te brengen. We bieden flexibele oplossingen die precies zijn afgestemd op jouw behoeften en financiële mogelijkheden. Onze videografie, fotografie en branding diensten zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw specifieke wensen. We nemen de tijd om je doelen en verwachtingen te begrijpen en stellen vervolgens een op maat gemaakt pakket samen dat perfect past bij het budget dat je voor ogen hebt.

MAATWERK

We bieden oplossingen die afgestemd zijn op de unieke behoeften van elk bedrijf, voor een persoonlijke touch aan elk project.

Prijsklassen

Onze prijscategorieën zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende budgetten, zodat elk bedrijf een passende optie heeft.

SAMENWERKING

Onze aanpak zorgt voor transparante communicatie en een vloeiende samenwerking gedurende het hele proces.

RESULTAAT

Ons doel is om het gewenste resultaat te bereiken en waarde toe te voegen aan elk bedrijf dat met ons samenwerkt.

Bekijk onze

Diensten

Videoproducties

Gedreven door een passie voor videografie, luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften. 

Fotografie

We werken nauw met je samen om jouw ideeën te realiseren en de kern op beeld vast te leggen.

Branding

Een herkenbare en consistente branding zorgt ervoor dat jouw organisatie of bedrijf opvalt.

Animatie

Op maat gemaakte motion graphics die jouw boodschap duidelijk en effectief communiceren.