Bedrijfs fotografie

Bedrijfsfotografie is een belangrijk onderdeel van jouw online aanwezigheid. Jouw bedrijfsfoto’s geven een eerste indruk van jouw bedrijf en kunnen bezoekers overtuigen om verder te kijken op jouw website. Daarom is het belangrijk om professionele foto’s te gebruiken die aansluiten bij de bedrijfscultuur.

Wij zorgen dat het bedrijf er op zijn best uit ziet. Wij fotograferen de medewerkers, producten en/of locatie op een professionele manier. Zo zorgen wij dat jouw bedrijf een positieve indruk achterlaat bij jouw bezoekers. Deze beelden zijn goed te gebruiken voor drukwerk, een website, blogs en natuurlijk social media.

  Sfeer fotografie

  Goede fotografie doet meer voor je bedrijf dan je in eerste instantie zou denken. De manier waarop jij als bedrijf presenteert zegt namelijk veel over de onderneming.

  Met sfeerfotografie kunnen we de essentie van het bedrijf tot uiting laten komen. We kijken samen wat voor beelden het beste aansluiten op de organisatie en hoe we de kernwaarden het mooist kunnen belichten. De cultuur brengen we in beeld op verschillende plekken. Dit kan zowel buiten als binnen het kantoor zijn.

   Portret fotografie

   Portretfotografie is het fotograferen van mensen. De foto laat iets zien over de persoon zelf, zowel geposeerd als niet geposeerd. Je zet iemand zijn leven stil voor een klein moment, en legt dit zo perfect mogelijk vast.

   Er zijn veel verschillende redenen om een portretfoto te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer je een zakelijke foto voor op je website nodig hebt, een portretfoto voor achter op een boek wilt gebruiken, of op LinkedIn een profielfoto uploaden waarin jij laat zien wie je bent en wat je doet.

    Product fotografie

    Waarvoor gebruik je productfotografie? Bijvoorbeeld als je een product op de markt of onder de aandacht wilt brengen. Dan zijn aantrekkelijke foto’s erg belangrijk. Vaak kijken mensen eerder of zelfs alleen naar een foto, in plaats van naar de tekst die erbij staat. Met productfotografie zorg je dat jouw product er zo mooi en aantrekkelijk mogelijk op staat.

    Product fotografie kan op vele manieren. In een studio of juist in een natuurlijke setting buiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

     Event fotografie

     Event fotografie is, zoals de naam al aangeeft, fotografie op evenementen. Hierbij worden verschillende onderwerpen gefotografeerd, zoals de locatie van het evenement of een artiest, maar met name de gasten (of publiek) worden vastgelegd.

     Het is de kunst om de sfeer van het event op de foto te krijgen. De event fotograaf moet altijd op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Zonder je gasten lastig te vallen of zelfs maar op te vallen. En daar ben je bij FocusOn op het juiste adres!

      Contactgegevens

      Laan van Kronenburg 14
      Amstelveen Nederland
      Tel: +31652716223