Branding

Om jouw sociale media strategie echt te laten werken, heb je meer nodig dan alleen regelmatig visuele content; je hebt een consistente en doelgerichte branding nodig. Dit zorgt ervoor dat jij opvalt in een overvolle digitale wereld. Bij FocusOn, vertalen we jouw unieke huisstijl naar pakkende social media visuals die aansluiten bij een krachtige online identiteit.

Branding laten maken?

Consistentie en kwaliteit in je social media posts zijn cruciaal voor het vergroten van je online zichtbaarheid. Bij FocusOn specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte sociale media branding die perfect aansluit bij de unieke uitstraling en visie van jouw onderneming. Met sterke en doelgerichte branding verhoog je niet alleen de aantrekkelijkheid van je sociale media platformen, maar geef je ook een professionele en gestructureerde indruk aan je pagina bezoekers. Laat ons je helpen met het up-spicen van jouw sociale kanalen en het versterken van je online identiteit.

Uitgelichte projecten

100+ bedrijven kozen voor FocusOn

Voor elk bedrijf passende Designs

Ontdek hoe je de unieke huisstijl van je bedrijf effectief kunt overbrengen naar je social media kanalen. Het vinden van de juiste tone of voice die de ware essentie van je organisatie weerspiegelt, kan een uitdaging zijn. Bij FocusOn begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde social media branding oplossingen die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf. Onze op maat gemaakte strategieën versterken je online aanwezigheid en zorgen ervoor dat je bedrijfsidentiteit consistent en herkenbaar wordt gecommuniceerd op alle social media platforms.

Meer bereik

Betere online zichtbaarheid door het creëren van posts die de aandacht trekken en daardoor vaker en langer worden bekeken.

Engagement

Stimuleer interactie en betrokkenheid door een consistente branding. Waardoor de kans op engagement toeneemt.

Opvallende feed

Een visueel aantrekkelijke en samenhangende feed die de aandacht trekt en je onderscheidt van de concurrentie.

Herkenbaarheid

Een consistente visuele identiteit op sociale media, waardoor klanten je gemakkelijker kunnen identificeren en onthouden.

Zo werken wij samen

meeting

Onderzoek

Branding

Advies

01.

Om jouw wensen zo goed mogelijk om te zetten naar een plan, hebben we een
meeting. Hierin bespreken we specifieke richtlijnen, de huisstijl en wat jij wilt uitstralen.

02.

In deze fase duiken we in de identiteit van jouw merk, de markt waarin je opereert en je doelgroep. Dit stelt ons in staat branding te ontwikkelen die aansluit bij jouw publiek.

03.

We gaan jouw merkidentiteit vormgeven. We ontwerpen diverse social media posts en advertenties, die allemaal een herkenbare elementen bevatten die bij jou passen. 

04.

Wil je nog een stapje verder? Dan maken we ook een compleet feedplan inclusief onze branding posts, zodat jij de aankomende tijd precies weet wat je moet posten. 

Gerelateerde

Diensten

Videoproducties

Bij FocusOn zijn we experts in het produceren van diverse soorten online videocontent. Of je nu op zoek bent naar eventvideo’s, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s of informatievideo’s; ons deskundige…

Fotografie

Fotografie vormt het hart van effectieve visuele communicatie. Het vastleggen en presenteren van beelden die echt resoneren met je doelgroep kan de betrokkenheid verhogen en nieuwe…

Animatie

Bij FocusOn combineren we dynamische animaties en verfijnde motion graphics om overtuigende visuele content te leveren voor klantwerving, online reclame en website-inhoud. Deze visuele…