Over ons

Maak Kennis met het Team van FocusOn

FocusOn betsaat uit een team van innovatieve visuele content makers met een passie voor het vak, waarbij werken niet als ‘werken’ aanvoelt. Wij houden van gezelligheid op de werkvloer en leveren dagelijks topkwaliteit. Onze professionals zijn van alle markten thuis: camerawerk, fotografie, productie, animatie, vormgeving, camjo, sociale media, interviews, livesteams, editing en designs. Wij hebben vele soorten producties gedaan, die ervaring en diversiteit stelt ons altijd in staat om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen.

 

Met een onuitputtelijke creativiteit blinkt ze uit in conceptontwikkeling, fotografie en design. Ze is zeer bedreven in social media en brengt een frisse, moderne aanpak naar ons team. Voor Shanoi is geen idee te wild, geen uitdaging te groot en ze geeft elk project een unieke, creatieve draai.

Shanoi

Content Creator

De drijvende kracht achter FocusOn. Zijn passie voor ondernemerschap en creativiteit straalt door in zijn werk. Als liefhebber van gezelligheid en out-of-the-box denker, brengt hij een unieke stijl naar elk project. Voor Mike is FocusOn niet zomaar een bedrijf; het is zijn trots, zijn ‘kindje’ en is daarom ook altijd resultaatgericht.

Mike

Founder | Creative Director

Gepassioneerd over het creëren van video’s, een toewijding die duidelijk zichtbaar is in zijn werk. Hij doet altijd net dat beetje extra om elke productie uniek te maken. Jasper is dol op de Brabantse gezelligheid en hecht veel waarde aan persoonlijk klantcontact, waardoor elke samenwerking een persoonlijke touch krijgt.

Jasper

Lead Videoproducer

Hij bruist van de energie en creativiteit. Dit vertaalt hij moeiteloos door naar onze producties. Hij is dan ook een echte aanpakker op set, staat nooit stil en zijn hart ligt bij teamwork, avontuur en fotografie. 

Severn

AV-Specialist

Met haar rustige uitstraling en positieve mindset is Rochelle een topper op kantoor. Ze is een teamspeler, blinkt uit in persoonlijk contact en weet altijd de kern van de boodschap treffend over te brengen in haar werk. 

Rochelle

Content Creator

Onze animatiekoning en motorfanaat. Zijn hart ligt bij het creëren van motion graphics.  En als hij niet bezig is met animeren? Dan vind je hem waarschijnlijk op zijn motor, genietend van de vrijheid van de open weg.

Jasper

Motion Graphics Expert

Ben jij een creatieve multitasker en wil je stage lopen bij ons jonge maar vooral gezellige team? Zoek dan niet verder. Stuur ons een mailtje met een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Jij?

Stagiair

Onze Visie

Bij FocusOn hebben we een unieke ‘focus’ om jouw visie tot leven te brengen. We nemen de tijd om te luisteren, te begrijpen en vervolgens te creëren. Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking en toewijding en we staan klaar om elke uitdaging om te vormen tot een creatieve mogelijkheid. Onze visie is om jouw online merkimago te verbeteren met visuele content. We geloven in de kracht van verhalen en de impact van beelden en we werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw boodschap opvalt, converteert en blijft hangen.

Onze Bedrijfscultuur

Bij FocusOn hebben we een cultuur van passie en gezelligheid. Voor ons voelt werken niet als “werken,” omdat we een hechte groep van creatievelingen zijn. We delen een diepe liefde voor ons vak en hebben samen veel plezier terwijl we jouw visuele verhalen tot leven brengen. Onze diversiteit aan talenten en perspectieven verrijkt onze band en onze projecten. Hierdoor zijn we niet alleen collega’s, maar ook vrienden die gedreven zijn om samen te groeien en te creëren. En laten we eerlijk zijn, we houden allemaal van een heel goed feestje!

Onze Geschiedenis

Mike, de oprichter van FocusOn, begon zijn carrière als freelancer in de AV-wereld. Na twee jaar te hebben gewerkt, besefte hij dat hij zijn klanten nog beter van dienst kon zijn door een breder scala aan diensten aan te bieden. Dit leidde tot het idee van een krachtig team met diverse specialisaties, met als doel om zijn klanten de best mogelijke visuele content te bieden om zo hun merkimago te versterken en meer online zichtbaarheid te creëren. Halverwege 2020 begon hij met het opbouwen van dit team en deze groeireis is nog lang niet ten einde.