Over ons

FocusOn betsaat uit een team van innovatieve Young professionals met een passie voor het vak, waarbij werken niet als ‘werken’ aanvoelt. Wij houden van gezelligheid op de werkvloer en ondanks de jonge, informele bende die we zijn, leveren we dagelijks topkwaliteit. Onze professionals zijn in alle markten thuis: camerawerk, fotografie, productie, animatie, vormgeving, camjo, sociale media, interviews, livesteams, editing en designs. Daarnaast zijn we echte creatieve denkers. Wij hebben vele soorten producties gedaan, die ervaring en diversiteit stelt ons altijd in staat om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen.

Mike Rijpsma

Creative director

Mike heeft een passie voor ondernemerschap en het uitwerken van out-of-the-box ideeën. Hij is communicatief sterk en is een echt gezelligheidsmens. Als jonge mediaprofessional heeft hij een unieke visie en innovatieve skills om content te maken. Hij werkt inzichtelijk en is altijd gefocust op het resultaat dat hij wilt bereiken. 

Shanoi Jansen

Content creator

Haar sterke kwaliteiten liggen binnen concept ontwikkeling, fotograferen, filmen en design. Haar edit skills zijn on point en ze weet alles over social media. Geen idee is te gek en geen uitdaging te groot, zo weet ze aan ieder project weer een creatieve twist te geven.

Jasper Polderman

Animatiekoning

Animatiekoning, Motorfanaat, Creatieveling… Jasper is op vele manieren te beschrijven. Maar zijn echte passie ligt bij animatie. Hij houdt er van om nieuwe dingen te proberen en blijft zichzelf op deze manier door ontwikkelen. Van logo animaties tot explanimations, niks is te gek voor deze Animatiekoning.

Rochelle Hoedt

Productieleider

Met haar rustige uitstraling en positieve mindset is Rochelle uitermate geschikt voor haar rol als productieleider. Ze behoudt ten alle tijden het overzicht, zo begeleidt ze de draaidagen en weten we zeker dat met haar erbij alles vlekkeloos verloopt.

Severn Teunissen

AV-Specialist

Hij zit vol energie, vrolijkheid en creativiteit. Maar naast het maken van de sfeer, weet hij ook zijn weg te vinden in film, fotografie en licht. Severn is een echte teamplayer, en wanneer hij niet de wereld over reist met zijn camera, is hij bij FocusOn te vinden als content creator.

Werken of stage lopen?

Check it out!

Bij FocusOn hebben we bijna altijd plek voor talent op gebied van videoproductie, fotografie, design of animatie. Ben jij een creatieve multitasker en wil je deel uit maken van ons jonge maar vooral gezellige team? Zoek dan niet verder. Stuur ons een mailtje met een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Contactgegevens

Laan van Kronenburg 14
Amstelveen Nederland
Tel: +31652716223