Over ons

Wie zijn wij? Wij zijn FocusOn. Een jong bedrijf gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten content. We bieden onze klanten drie diensten aan, namelijk videoproducties, fotografie en animatie. Met deze diensten kunnen wij de klant 100% voorzien van professionele content.

Wij zijn zakelijk ingesteld en  hebben een passie voor het maken van content. Wij zijn toegankelijk en vinden het  geweldig om andere ondernemers of bedrijven te helpen. Daarnaast houden wij van gezelligheid en uiten dit op de werkvloer. Ondanks de informele sfeer streven wij wel voor de hoogst mogelijke kwaliteit content!

Mike Rijpsma

Eigenaar

Mike heeft een passie voor ondernemerschap en het uitwerken van out-of-the-box ideeën. Daarnaast is Mike als videospecialist helemaal thuis in het maken van mooie clips. Interviewen en monteren kan hij als geen ander en als er één taal is die Mike vloeiend spreekt, zijn het de instellingen van zijn camera. Om al die camera’s te kunnen tillen, staat Mike regelmatig in de sportschool om fit te blijven. Het is een echt gezelligheidsmens en staat daarom regelmatig dansjes te doen op festivals.

Quintie Bessels

Young professional

Wat maakt een verhaal bijzonder?

Vraag dit maar aan Quintie. Zij kan als geen ander het persoonlijke uit een verhaal vertellen op een authentieke en unieke wijze. Met Quintie aan je zijde weet je zeker dat geen enkel detail wordt overgeslagen. Misschien ben je ook wel op zoek naar een zelfgeschreven liedje? Dan ben je bij Quintie aan het juiste adres. Muzikaal is zij namelijk als geen ander!Deze creatieveling is een écht mensenmens. Zij is open, ontspannen en gemakkelijk om mee samen te werken.

Jasper Polderman

Animatiekoning

Animatiekoning, Motorfanaat, Creatieveling… hij is op vele manieren te beschrijven. Bij FocusOn versterkt hij het team met zijn passie voor animaties. Hij houdt er van om nieuwe dingen te proberen en blijft zichzelf op deze manier door ontwikkelen.

Van logo animaties tot explanimations, niks is te gek voor deze eindbaas.

Daarnaast vindt hij het leuk om “Nutteloze skills” te leren. Zo weet hij een rubix cube binnen één minuut op te lossen.

Most recent work