Video

Video is het perfecte middel om een boodschap doelgericht over te brengen. Of het nou een commercial is of een interview. Met ons team van young professionals, brengen wij jouw verhaal tot leven. Kort, lang, spannend, humoristisch of juist emotioneel. wij kunnen alles voor je regelen. Wij doen dit volgens een vast stappenplan zodat geen enkel detail ontbreekt.

1. BRAINSTORM

Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst samen brainstormen.

Jij kunt al je wensen aan ons doorgeven en wij zorgen voor de rest. We creëren samen een mooi concept die de basis zal vormen voor de video.

2. Filmen

Vervolgens kunnen we beginnen met filmen.

Onze videograaf is in het bezit van de modernste apparatuur en gebruikt de beste filmtechnieken. Jij zult niet eens merken dat wij aanwezig zijn!

3. Montage

Nadat alle beelden zijn opgenomen, kunnen we beginnen met de montage. Wij zijn in het bezit van diverse software om de beelden nog scherper te krijgen en een mooie aaneengesloten video te creëren.

4. Video Live

Het eindproduct is een video van topkwaliteit waarin al jouw wensen verwerkt zijn. De beelden van de video zullen lang op het netvlies van de kijkers gebrand staan dankzij onze passie voor het werk!

Animatie

De kracht van een animatie is om op een beeldende manier een complex verhaal begrijpbaar te maken voor een grote doelgroep. Je hebt talloze animatie vormen in verschillende stijlen zoals explanimations, advertenties, slideshows en nog veel meer. Het proces om een geanimeerde uitleg video te ontwikkelen bestaat uit verschillende stadia.

1. Script

FocusOn kan het script (her)schrijven zodat de klant ontlast wordt. Een animatie kan ondersteund worden door een voice over. Hierbij hanteren wij de vuistregel: 60 sec. is +/- 150 woorden.

2. AV breakdown

In deze stap wordt het script opgebroken in subsecties. Bij de subsecties worden beschrijvingen geplaatst die omschrijven wat visueel te zien is gedurende het specifieke deel van het script.

3. Storyboard

Het vertalen van het gehele audio- visuele breakdown naar geïllustreerde panelen in dezelfde stijl als het styleframe. Dit wordt het uitgangspunt van de animatie.

4. Animatie

In deze stap animeren we het storyboard naar een eerste versie van de animatie. Het eindproduct is een prachtige animatie die op alle social media kanalen verspreid kan worden.

Fotografie

Een goed geplaatst beeld zegt meer dan duizend woorden. Fotografie kan een onderdeel zijn van jouw social media kanalen, brochure en huisstijl en is op verschillende manieren toepasbaar. Of het nou gaat om productfotografie, portretfotografie of het fotograferen van evenementen, wij zorgen voor altijd voor het perfecte plaatje. Natuurlijk kost de ene shoots meer tijd dan de ander. Dit wordt afgestemd in een aantal stappen. 

1. Productie

Dit is de begin fase. Per opdracht verschilt hoe veel productie/voorbereiding nodig is om tot één of meerdere mooie producten te komen. De klant levert een stijlguide aan. Denk hierbij aan het doel van de foto’s, de tone of voice en verschillende bestaande voorbeelden.

2. Fotograferen

Aan de hand van de stijlguide en de afspraken die zijn gemaakt komt de crew op locatie om de beelden te schieten. Afhankelijk van de opdracht verschilt de grootte van de crew.

3. Bewerking

Nadat alle beelden zijn vastgelegd, kunnen we beginnen met het bewerkingsproces. Per project verschilt de bewerkingstijd. Zaken als colorgrading, photoshopping, storytelling en planning spelen hier een belangrijke rol in. 

4. Fotografie live

Nadat de foto’s zijn opgeleverd mailt de klant één keer gebundeld de feedback en dit verwerken wij. Meerdere correctierondes zijn altijd mogelijk.  Het eindproduct is één of meerdere foto’s van topkwaliteit waarin al jouw wensen verwerkt zijn.

Most recent work